Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Konsultativna konferencija Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija i predstavnika šest predkvalifikovanih kompanija za realizaciju projekta izgradnje autoputa Bar Boljare uz pristustvo međunarodnih savjetnika i

Objavljeno: 22.08.2008. 23:39 Autor: Naslovna strana
U organizaciji Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija 25. i 26. avgusta 2008. godine biće održana konsultativna konferencija na kojoj će učestvovati predstavnici šest kompanija i konzorcijuma koji su ispunili uslove predkvalifikacionog tendera za realizaciju projekta izgradnje autoputa Bar - Boljare, predstavnici Međunarodne Finansijske Korporacije IFC savjetnika Ministarstva saobraćaja u završnoj transakcionoj fazi realizacije projekta, i zainteresovanih finansijera.

Zajednički sastanak učesnika biće održan 25. avgusta, ponedeljak, u žutom salonu Hotela Crna Gora sa početkom u 10 časova, nakon čega će uslijediti pojedinačni bilateralni sastanci predstavnika Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija, Međunarodne Finansijske Korporacije i predstavnika predkvalifikovanih kompanija i konzorcijuma i finansijskih institucija.

Početak skupa 25. avgusta u 10 časova je otvoren za snimatelje i fotoreportere.

Nakon prvog dijela konferencije u 13 časova Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar obratiće se predstavnicima medija.

PR Služba ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?