Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар финансија Игор Лукшић и министар саобраћаја, поморства и телекомуникација Андрија Ломпар састаће се у Луксембургу са представницима Европске инвестиционе банке

Објављено: 05.12.2008. 20:30 Аутор: Насловна страна
Делегација Владе Црне Горе, коју предводе министар финансија др Игор Лукшић и министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар, отпутоваће 7. децембра 2008. године у Луксембург, гдје ће одржати састанаке са потпредсједником Европске инвестиционе банке Дариом Сцанапиецом.

На састанку ће се разговарати о могућностима и начину учешћа Европске инвестиционе банке у финансирању изградње аутопута у Црној Гори, реализацији пројеката који се финансирају из кредитних средстава ЕИБ-а, као и учешћу Европске инвестиционе банке у кредитирању малих и средњих предузећа, посредством банака које послују у Црној Гори.

Министар Лукшић ће, у име Владе Црне Горе, потписати Меморандум о разумијевању са Европском инвестиционом банком, којим ће бити дефинисана сарадња са том финансијском институцијом у наредном петогодишњем периоду, вриједна 196 милиона еура.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?