Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Одржан састанак представника Министарства саобраћаја, поморства и телекомуникација и високих привредника Турске

Објављено: 23.03.2009. 22:13 Аутор: Насловна страна
Данас је у Подгорици, посредством Амбасаде Републике Турске, одржан састанак представника Министарства саобраћаја, поморства и телекомуникација и високих привредника Турске. До сусрета је дошло на иницијативу директора престижних турских компанија, које су заинтересоване за улагања у инфраструктурне пројекте у Црној Гори, са акцентом на аеродроме и путеве. Делегацију је у име Министарства, примила помоћник министра за друмски и авио саобраћај Мирел Радић Љубисављевић.

Будући да су разговори учврстили позитиван однос потенцијалних инвеститора о улагањима у Црну Гору, договорено је да Влада, односно ресорно Министарство, редовно обавјештава наведене компаније о расписаним тендерима, за пројекте за које су показали интересовање.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?