Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Održan sastanak predstavnika Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija i visokih privrednika Turske

Objavljeno: 23.03.2009. 22:13 Autor: Naslovna strana
Danas je u Podgorici, posredstvom Ambasade Republike Turske, održan sastanak predstavnika Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija i visokih privrednika Turske. Do susreta je došlo na inicijativu direktora prestižnih turskih kompanija, koje su zainteresovane za ulaganja u infrastrukturne projekte u Crnoj Gori, sa akcentom na aerodrome i puteve. Delegaciju je u ime Ministarstva, primila pomoćnik ministra za drumski i avio saobraćaj Mirel Radić Ljubisavljević.

Budući da su razgovori učvrstili pozitivan odnos potencijalnih investitora o ulaganjima u Crnu Goru, dogovoreno je da Vlada, odnosno resorno Ministarstvo, redovno obavještava navedene kompanije o raspisanim tenderima, za projekte za koje su pokazali interesovanje.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?