Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар и предсједник Одбора директора Жељезничког превоза Црне Горе г-дин Решад Нухоџић, одржаће пресс конференцију поводом испоруке преосталих пет вагона према Уговору

Објављено: 21.08.2009. 21:30 Аутор: Насловна страна
У понедјељак, 24. августа 2009. године у 12 часова, одржаће се пресс конференција поводом реализације Уговора за ремонт и модернизацију 10 вагона, који је потписан 30. октобра 2008. године између Жељезничког превоза Црне Горе и ТЖВ Гредеља из Загреба.

Пресс конференција ће се одржати у Управној згради Жељезничког превоза Црне Горе, гдје ће се новинарима обратити министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар и предсједник Одбора директора Жељезничког превоза Црне Горе г-дин Решад Нухоџић.

Поред поменуте теме, такође ће се говорити и о плановима Владе Црне Горе, односно Министарства саобраћаја, поморства и телекомуникација и Жељезничког превоза Црне Горе, за даље побољшање путничког превоза у жељезничком саобраћају.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?