Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министарска конференција у у оквиру састанка директора ваздухопловних администрација држава Европе

Објављено: 27.08.2009. 16:42 Аутор: Насловна страна
Министарство саобраћаја, поморства и телекомуникација организује Министарску конференцију, која ће се у оквиру састанка директора ваздухопловних администрација држава Европе, одржати у будванском хотелу Сплендид од 28. до 31. августа 2009 године. Конференцији ће присуствовати министри региона и највиши представници европских организација из области цивилног ваздухопловства.

Тим поводом министар саобраћаја, поморства и телекомуникација Андрија Ломпар одржаће састанке са министрима ис сусједних земаља у оквиру којих ће бити потписана два споразума - са Републиком Србијом и Босном и Херцеговином. Ријеч је о Споразуму између Владе Црне Горе и Владе Републике Србије о превозу путника и терета у међународном друмском саобраћају и Споразуму између Владе Црне Горе и Вијећа министара Босне и Херцеговине о превозу путника и терета у међународном друмском саобраћају. Потписивање ће се одржати у оквиру прес конференције, која је планирана да се одржи 28. августа 2009. године у 13.00 сати у хотелу Сплендид. Прес конференцији ће присуствовати министрар др Андрија Ломпар, министар Рудо Видовић и министар Милутин Мркоњић, који ће послије потписвања дати изјаву и одговарати на питања новинара.

Конференцији ће присуствовати више од педесет учесника, међу којима ће бити и Луис Фонсека де Алмеида, предсједник ЕЦАЦА, који ће предсједавати састанком директора ваздухопловних администрација држава Европе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?