Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар учествоваће на Форуму Свијет телекомуникација 2009 у Женеви

Објављено: 05.10.2009. 21:35 Аутор: Насловна страна
Министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар учествоваће на Форуму Свијет телекомуникација 2009, који се у организацији Међународне уније за телекомуникације одржава од 5 - 9. октобра 2009. године у Женеви.

Форум представља најважнији догађај за глобалне телекомуникације, информационе и комуникационе технологије у свијету и посвећен је актуелној економској кризи.

ТЕЛЕЦОМ WОРЛД 2009. окупља предсједнике држава и влада 191 земље чланице ИТУ (Интернационална Телекомуникацијска Унија), седамдесет министара, индустријске лидере, као и клучне креаторе политике из цијелога свијета, који ће у заједничкој расправи покушати да истраже области од кључног значаја за развој телекомуникационе, информационе и комуникационе технологије.

У оквиру Форума планиран је и састанак министра Ломпара са министрима - учесницима конференције.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?