Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar učestvovaće na Forumu Svijet telekomunikacija 2009 u Ženevi

Objavljeno: 05.10.2009. 21:35 Autor: Naslovna strana
Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar učestvovaće na Forumu Svijet telekomunikacija 2009, koji se u organizaciji Međunarodne unije za telekomunikacije održava od 5 - 9. oktobra 2009. godine u Ženevi.

Forum predstavlja najvažniji događaj za globalne telekomunikacije, informacione i komunikacione tehnologije u svijetu i posvećen je aktuelnoj ekonomskoj krizi.

TELECOM WORLD 2009. okuplja predsjednike država i vlada 191 zemlje članice ITU (Internacionalna Telekomunikacijska Unija), sedamdeset ministara, industrijske lidere, kao i klučne kreatore politike iz cijeloga svijeta, koji će u zajedničkoj raspravi pokušati da istraže oblasti od ključnog značaja za razvoj telekomunikacione, informacione i komunikacione tehnologije.

U okviru Foruma planiran je i sastanak ministra Lompara sa ministrima - učesnicima konferencije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?