Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Нове кривичне пријаве Инспекције заштите простора

Објављено: 02.07.2009. 21:22 Аутор: Насловна страна
Инспекција заштите простора Министарства уређења простора и заштите животне средине поднијела је четири кривичне пријаве због бесправне градње објеката, против следећих лица:

1. Самарџић Смиљана, зато што је у Котору, Доброта, започео грађење објекта без претходно прибављене грађевинске дозволе.
2. Д.О.О "АДРИАТИЦ БYИЛДИНГ" као правног лица и Петровић Младена, извршног директора- као одговорног лица у правном лицу, зато што су без претходно прибављене грађевинске дозволе, у Будви, започели грађење објекта.
3. Шушкавчевић Дејана, зато што је у Чању – насеље Дурмани, изнад магистралног пута Бар - Петровац, започео грађење објекта без претходно прибављене грађевинске дозволе.
4. Д.О.О "ЖУПАНОВАЦ" као правног лица и Марковић Радоша -извршног директора- као одговорног лица у правном лицу, зато што су без претходно прибављене грађевинске дозволе, у Колашину, у ул. Јунака Мојковачке битке бб, започели грађење објекта.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?