Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Презентација преднацрта Просторног плана посебне намјене за Бјеласицу и Комове у Колашину

Објављено: 07.07.2009. 20:55 Аутор: Насловна страна
Министар уређења простора и заштите животне средине Бранимир Гвозденовић учествоваће у раду радионице, коју организује Министарство уређења простора и заштите животне средине, а на којој ће се презентовати преднацрт Просторног плана посебне намјене за Бјеласицу и Комове.
Радионица ће се одржати у сриједу, 8. јула, у просторијама хотела Бјанка у Колашину.

У раду радионице ће учестовати предсједници општина Андријевица, Беране, Бијело Поље, Колашин, Мојковац и Главног града, представници министарства задужени за ову област, затим обрадјивач плана Ецосигн Моунтаин Ресорт Планнерс Лтд; Хорwатх ХТЛ; Републички завод за урбанизам и планирање из Подгорице, представници Министарства туризма, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Савјета за просторно планирање , ЈП Национални паркови Црне Горе и НП Биоградска гора.

Новинари могу снимити завршна обраћања, од 12 сати, након чега могу узети и изјаву министра уређења простора и заштите животне средине Бранимира Гвозденовића као и осталих излагача.

Преузмите додатак овдје --->>>Download
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?