Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Инспекција заштите простора срушила два бесправно подигнута објекта, а три бесправна објекта срушена од стране инвестотора а по налогу инспекције

Објављено: 17.07.2009. 21:58 Аутор: Насловна страна
Инспекција заштите простора Министарства уређења простора и заштите животне средине данас, 17.07.2009.године, у Општини Даниловград у мјесту Даљам, порушила је бесправно подигнут објекат непозатог инвеститора, а у мјесту Ћурилац порушен је објекат такође непознатог инвеститора, за који није издата грађевинска дозвола.

Истог дана браћа Јанковић из Даљма су поступила по рјешењу Инспекције и порушили темеље објекта димензија 8x9м, као и инвеститор Вукадиновић Љубиша такодје из мјеста Даљма, који је поступио по рјешењу инспекције и порушио темеље објекта у основи 120м².
За други објекат браће Јанковић достављена је грађевинска дозвола па је поступак извршења обустављен.

Такође 16.07.2009.године инвеститор Живковић Зоран порушио је темељ објекта у насељу Главица бб, поступајучи по рјешењу инспекције.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?