Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Радионица на тему: Уређење простора, изградња објеката и заштита животне средине у Црној Гори -Теорија и пракса, Од идеје до реализације

Објављено: 29.07.2009. 19:17 Аутор: Насловна страна
Министарство уређења простора и заштите животне средине и међународне компаније Аруп и Савиллис организују радионицу на тему: Уређење простора, изградња објеката и заштита животне средине у Црној Гори -Теорија и пракса, Од идеје до реализације.

Радионица на којој ће говорити министар Бранимир Гвозденовић; Цхарлес Wестон Бакер руководилац међународног одјељења за стамбена и туристичка насеља Савиллс; Гарy Лаwренце руководилац сектора за урбанистичке стратегије Аруп, као и представници Министарства, локалних самоуправа, домаћих и иностраних компанија одржаће се 30. и 31. јула 2009. године, у хотелу Замак Поборе, у Будви са почетком у 9 сати.

Новинари и сниматељи могу пратити радионицу сјутра, 30 јула, до 12 сати , када ће им се обратити министар Гвозденовић и други учесници.

Циљ радионице је да се, кроз презентацију примјера из праксе који дају добре резултате, као и оних који се нису показали као добри у реалној ситуацији, дефинишу нова и још квалитенија рјешења у сусрет изазовима изградње који очекује Црну Гору у наредном периоду.




* За потребе медија организован је превоз, 30 јула из Подгорице И то испред хотела Премијер, у 7:30, док је повратак за Подгорицу у 13 сати из хотела Замак Поборе.
Уколико зелите да користите организовани превоз молим Вас да нас контактирате на телефон 067 826 281 данас, до 17 сати.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?