Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар уредјења простора и заштите животне средине Бранимир Гвозденовић у посјети Хрватској

Објављено: 05.09.2009. 19:13 Аутор: Насловна страна

Делегација Министарства уређења простора и заштите животне средине Црне Горе коју ће предводити министар Бранимир Гвозденовић у понедјељак, 07. септембра сусрешће се са представницима Министарства заштите околиша, просторног уређења и градитељства и представницима институција у области заштите животне средине и планирања и уређења простора Републике Хрватске.

Поред састанка министра уређења простора и заштите животне средине, Бранимира Гвозденовића са министром заштите околиша, просторног уређења и градитељства, Марином Матуловић Дропулић, планиране су посјете и одвојени секторски разговори, те посјета Фонду за заштиту околиша и енергетску учинковитост, Инжењерској комори, Савјету за просторно планирање, и сл.

Циљ посјете је размјена искустава и сагледавање праваца за проширење сарадање два министарсва у областима заштите животне средине, просторног планирања и изградње објеката, са посебним акцентом на значај сарадње у процесу европских интеграција.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?