Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar uredjenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović u posjeti Hrvatskoj

Objavljeno: 05.09.2009. 19:13 Autor: Naslovna strana

Delegacija Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine Crne Gore koju će predvoditi ministar Branimir Gvozdenović u ponedjeljak, 07. septembra susrešće se sa predstavnicima Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva i predstavnicima institucija u oblasti zaštite životne sredine i planiranja i uređenja prostora Republike Hrvatske.

Pored sastanka ministra uređenja prostora i zaštite životne sredine, Branimira Gvozdenovića sa ministrom zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Marinom Matulović Dropulić, planirane su posjete i odvojeni sektorski razgovori, te posjeta Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Inženjerskoj komori, Savjetu za prostorno planiranje, i sl.

Cilj posjete je razmjena iskustava i sagledavanje pravaca za proširenje saradanje dva ministarsva u oblastima zaštite životne sredine, prostornog planiranja i izgradnje objekata, sa posebnim akcentom na značaj saradnje u procesu evropskih integracija.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?