Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар уређења простора и заштите животне средине Бранимир Гвозденовић сјутра у Тивту и Херцег Новом поводом Дана заштите озонског омотача

Објављено: 15.09.2009. 21:17 Аутор: Насловна страна
У оквиру кампање Ова земља нам је дом- Црна Гора мој дио планете, поводом Међунароног дана заштите озонског омотача, министар уређења простора и заштите животне средине Бранимир Гвозденовић посјетиће у сриједу, 16. септембра, општине Тиват и Херцег Нови. Гвозденовић ће се састати са предсједницима тих општина Миодрагом Канкарашем и Дејаном Мандићем и обиљежити тај дан садњом маслина, које Министарству донира Фонд за заштиту околиша Републике Хрватске. У садњи ће учествовати и конзул Републике Хрватске у Црној Гори Божо Водопија.

Министар Гвозденовић са сарадницима састаће се са Канкарашем у згради општине Тиват, у 11,30 сати и разговарати о текућим и планираним пројектима у области заштите животне средине и уређења простора. Медији могу снимити почетак састанка. У 12,45 сати, министар, предсједник општине и конзул Републике Хрватске садиће маслине на локацији Порто Монтенегро, након чега ће дати изјаве за јавност.

Гвозденовић ће се са предсједником општине Херцег Нови Дејаном Мандићем састати у згради општине Херцег Нови у 14,00 сати. У 15,15 сати министар, предсједник општине и конзул Републике Хрватске садиће маслине на локацији трећа трака - Каменари, након чега ће такође дати изјаве за јавност.

Миниостарство уређења простора и заштите животне средине је поводом Дана заштите озонског омотача припремило сликовнице за дјецу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?