Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović sjutra u Tivtu i Herceg Novom povodom Dana zaštite ozonskog omotača

Objavljeno: 15.09.2009. 21:17 Autor: Naslovna strana
U okviru kampanje Ova zemlja nam je dom- Crna Gora moj dio planete, povodom Međunaronog dana zaštite ozonskog omotača, ministar uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović posjetiće u srijedu, 16. septembra, opštine Tivat i Herceg Novi. Gvozdenović će se sastati sa predsjednicima tih opština Miodragom Kankarašem i Dejanom Mandićem i obilježiti taj dan sadnjom maslina, koje Ministarstvu donira Fond za zaštitu okoliša Republike Hrvatske. U sadnji će učestvovati i konzul Republike Hrvatske u Crnoj Gori Božo Vodopija.

Ministar Gvozdenović sa saradnicima sastaće se sa Kankarašem u zgradi opštine Tivat, u 11,30 sati i razgovarati o tekućim i planiranim projektima u oblasti zaštite životne sredine i uređenja prostora. Mediji mogu snimiti početak sastanka. U 12,45 sati, ministar, predsjednik opštine i konzul Republike Hrvatske sadiće masline na lokaciji Porto Montenegro, nakon čega će dati izjave za javnost.

Gvozdenović će se sa predsjednikom opštine Herceg Novi Dejanom Mandićem sastati u zgradi opštine Herceg Novi u 14,00 sati. U 15,15 sati ministar, predsjednik opštine i konzul Republike Hrvatske sadiće masline na lokaciji treća traka - Kamenari, nakon čega će takođe dati izjave za javnost.

Miniostarstvo uređenja prostora i zaštite životne sredine je povodom Dana zaštite ozonskog omotača pripremilo slikovnice za djecu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?