Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење :Поднијето седам кривичних пријава због бесправне градње

Објављено: 30.09.2009. 21:04 Аутор: Насловна страна
Инспекција заштите простора Министарства уређења простора и заштите животне средине поднијела је седам кривичних пријава због бесправне градње објеката, против следећих лица:

Вуксановић Ника из Сутомора, зато што је у мјесту Брца бб у Сутомору, започео грађење објекта без претходно прибављене грађевинске дозволе.

Лаип Лућолија из Приштине, зато што је у насељу Доњи Штој бб у Улцињу, започео грађење објекта без претходно прибављене грађевинске дозволе.

Ђорђевић Кристијана из Подгорице, зато што је у насељу Биштине бб КО Печурице, започео грађење објекта без претходно прибављене грађевинске дозволе.

Станојевић Милоша из Будве, зато што је у мјесту Кримовица у Котору, започео грађење објекта без претходно прибављене грађевинске дозволе.

Воиновић Милована из Жабљака, зато што је у мјесту Развршје у у оквиру НП "Дурмитор", започео грађење објекта без претходно прибављене грађевинске дозволе.

Ајдуковић Николе из Пљеваља, зато што је без претходно прибављене грађевинске дозволе на локацији у ул. Ратних војних инвалида у Пљевљима започео грађење објекта.

НН лица, зато што је у насељу "Зелени појас" - Шушањ Општина Бар без претходно прибављене грађевинске дозволе, започео грађење објекта.































Да ли вам је садржај ове странице био од користи?