Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje :Podnijeto sedam krivičnih prijava zbog bespravne gradnje

Objavljeno: 30.09.2009. 21:04 Autor: Naslovna strana
Inspekcija zaštite prostora Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine podnijela je sedam krivičnih prijava zbog bespravne gradnje objekata, protiv sledećih lica:

Vuksanović Nika iz Sutomora, zato što je u mjestu Brca bb u Sutomoru, započeo građenje objekta bez prethodno pribavljene građevinske dozvole.

Laip Lućolija iz Prištine, zato što je u naselju Donji Štoj bb u Ulcinju, započeo građenje objekta bez prethodno pribavljene građevinske dozvole.

Đorđević Kristijana iz Podgorice, zato što je u naselju Bištine bb KO Pečurice, započeo građenje objekta bez prethodno pribavljene građevinske dozvole.

Stanojević Miloša iz Budve, zato što je u mjestu Krimovica u Kotoru, započeo građenje objekta bez prethodno pribavljene građevinske dozvole.

Voinović Milovana iz Žabljaka, zato što je u mjestu Razvršje u u okviru NP "Durmitor", započeo građenje objekta bez prethodno pribavljene građevinske dozvole.

Ajduković Nikole iz Pljevalja, zato što je bez prethodno pribavljene građevinske dozvole na lokaciji u ul. Ratnih vojnih invalida u Pljevljima započeo građenje objekta.

NN lica, zato što je u naselju "Zeleni pojas" - Šušanj Opština Bar bez prethodno pribavljene građevinske dozvole, započeo građenje objekta.































Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?