Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Презентација о смањењу емисије гасова, коришћењу отпада у сврху производње електричне енергије и производњи алтернативне енергије

Објављено: 01.10.2009. 20:25 Аутор: Насловна страна
Министарство уредјења простора и заштите животне средине у сарадњи са Атлас Цапитал Финанциал Сервицес, у петак, 02. октобра организује презентацију на којој ће говорити Марк Аустин, партнера Wасте2Енергy компаније која обезбједјује консултантске услуге са циљем побољшања рада предузећа базираним на Чистој технологији и Зеленој енергији. Презентацију ће отворити министар уређења простора и заштите животне средине Бранимир Гвозденовић.

Такодје, на презентацији ће говорити и Денис Де Јонг, који ће говорити о ЦО2 сертификатима И климатским промјенама.

Презентацију ће се одржати у просторијама Атласмонт банке, Станка Драгојевића 4 са почетком у 15:00 сати.
Презентација г-дина Аустина ће бити фокусирана на три области: смањење емисије гасова, коришћење отпада у сврху производње електричне енергије и производњу алтернативне енергије.

Учесници на презентацији ће, поред министарства и институција у његовој надлежности, биће релевантне институције из сектора енергетике и заштите животне средине, представници општина, Електропривреде, универзитета, медјународних организација и НВО сектора.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?