Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак министра Гвозденовића са представницима НВО И први регуларни састанак Регионалног форума о климатским промјенама

Објављено: 13.10.2009. 22:10 Аутор: Насловна страна
Министарство уређења простора и заштите животне средине организује у четвртак, 15. октобра 2009. године, први састанак Регионалног форума о климатским промјенама. Министар уређења простора и заштите животне средине Бранимир Гвозденовић отвориће министарски дио Форума, који је увод у конференцију Климатске промјене и одрживи развој у Југоисточној Европи и Медитеранском региону. Сједница Форума биће одржана у хотелу Сплендид и почеће у 16.00 сати.

Истога дана, министар ће одржати састанак са невладиним организацијама из области заштите животне средине, које су потписале Споразум о сарадњи са Министарством.

Камермани и саниматељи могу снимити дио састанка са НВО у 13,00 сати (Конференцијска сала Хотела Сплендид), а у 13.30 сати министар Гвозденовић и представници НВО даће изјаве за медије.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?