Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Трећи дан ФРЕИ 2009 - представљање највећих инвестиција у Црној Гори и додјела награда

Објављено: 12.11.2009. 23:46 Аутор: Насловна страна
ФРЕИ манифестација, посвећена стању некретнина у Црној Гори и региону, реализованим и планираним инвестицијама, као и плановима и пројектима које кључни лидери на свјетском и регионалном тржишту некретнина намјеравају да имплементирају у земљама региона, биће настављена у петак 13. новембра у хотелу Маестрал, са почетком у 09.30 сати.

Активност трећег дана ФРЕИ манифестације биће, највећим дијелом, посвећена презентацијама компанија - неких од највећих инвеститора у Црној Гори, кроз завршни блок Представимо. У том блоку представиће се велике међународне компаније као што су Савиллис, компанија Метропол Девелопмент која ће по први пут представити иновирани мастер-план за острво Свети Марко, египатска компанија Орасцом Девелопмент концепт пројекта на Луштици, а свој рад презентираће и компанија Челебић и РЗУП (Републички завод за урбанизам и пројектовање), након чега ће се давати изјаве.

Након презентација, фестивал ће затворити министар уредјења простора и заштите животне средине. Бранимир Гвозденовић, у својству предсједника Организационог одбора ФРЕИ, послије чега ће стручни одбор фестивала додијелити и награде презентерима и излагачима.

ФРЕИ 2009 је тематска, мултидисциплинарна манифестација, проблемски усмјерена на развој Реал Естате инвестиција у земљама региона. ФРЕИ је намијењен ресорним репрезентима држава СЕЕ, РЕ инвеститорима и комерцијалним компанијама из ове области, представницима медјународних институција и стручној јавности.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?