Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: поднијето пет кривичних пријава због бесправне градње објеката

Објављено: 16.11.2009. 19:13 Аутор: Насловна страна

Инспекција заштите простора Министарства уређења простора и заштите животне средине поднијела је пет кривичних пријава због бесправне градње објеката, против сљедећих лица:

1. Марчић Б. и Пејовић П., зато што су у Котору, у насељу Муо бр. 59, започели грађење објекта без претходно прибављене грађевинске дозволе;

2. Поткозарац С. зато што је у насељу Ратац - Општина Бар, без претходно прибављене грађевинске дозволе, започео грађење објекта;

3. НН инвеститора, зато што је у мјесту Ратац бб, општина Бар, започео грађење објекта без претходно прибављене грађевинске дозволе.

4. Банда Ћ., зато што је у насељу Метеризи бб - Општина Улцињ, без претходно прибављене грађевинске дозволе, започео грађење објекта.

5. Д.О.О "Росмонтерос" из Херцег Новог као правног лица, Балабеков С. као одговорног лица у правном лицу, предузећа "Данте Цоммерце" као правног лица и Даниловић П., извршног директора, као одговорног лица у правном лицу, зато што су у мјесту "Дебели бријег" - Општина Херцег Нови, без претходно прибављене грађевинске дозволе, започели грађење објекта.






Да ли вам је садржај ове странице био од користи?