Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: podnijeto pet krivičnih prijava zbog bespravne gradnje objekata

Objavljeno: 16.11.2009. 19:13 Autor: Naslovna strana

Inspekcija zaštite prostora Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine podnijela je pet krivičnih prijava zbog bespravne gradnje objekata, protiv sljedećih lica:

1. Marčić B. i Pejović P., zato što su u Kotoru, u naselju Muo br. 59, započeli građenje objekta bez prethodno pribavljene građevinske dozvole;

2. Potkozarac S. zato što je u naselju Ratac - Opština Bar, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole, započeo građenje objekta;

3. NN investitora, zato što je u mjestu Ratac bb, opština Bar, započeo građenje objekta bez prethodno pribavljene građevinske dozvole.

4. Banda Ć., zato što je u naselju Meterizi bb - Opština Ulcinj, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole, započeo građenje objekta.

5. D.O.O "Rosmonteros" iz Herceg Novog kao pravnog lica, Balabekov S. kao odgovornog lica u pravnom licu, preduzeća "Dante Commerce" kao pravnog lica i Danilović P., izvršnog direktora, kao odgovornog lica u pravnom licu, zato što su u mjestu "Debeli brijeg" - Opština Herceg Novi, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole, započeli građenje objekta.






Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?