Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар уређења простора и заштите животне средине Бранимир Гвозденовић у радној посјети општини Мојковац

Објављено: 26.11.2009. 17:47 Аутор: Насловна страна
Министар уређења простора и заштите животне средине Бранимир Гвозденовић са сарадницима, боравиће у петак 27. новембра у радној посјети општини Мојковац.

У 11.00 сати биће одржан састанак са предсједником Општине Миладином Митровићем и сарадницима, на којем ће бити ријечи о текућим и планираним пројектима који се тичу заштите животне средине, са акцентом на комуналне послове и планирање простора у Општини. Камермани и фоторепортери могу снимити почетак састанка, а након састанка министар и његов домаћин даће изјаве медијима.

Након састанка (од 11.30 -12.15), министар Гвозденовић ће посјетити локацију јаловишта Рудника олова и цинка, гдје ће бити представљене досадашње и преостале активности на његовој санацији. Током те посјете, министар ће такође дати изјаву.

Од 12.30 13.45 сати, у сали Електродистрибуције Мојковац одржаће се трибина на којој ће учествовати предсједник Општине Миладин Митровић, затим министар Бранимир Гвозденовић који ће говорити о досадашњим и будућим развојним активностима у Општини, и представници УНДП-а који ће представити пројекте које реализују у општини Мојковац.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?