Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović u radnoj posjeti opštini Mojkovac

Objavljeno: 26.11.2009. 17:47 Autor: Naslovna strana
Ministar uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović sa saradnicima, boraviće u petak 27. novembra u radnoj posjeti opštini Mojkovac.

U 11.00 sati biće održan sastanak sa predsjednikom Opštine Miladinom Mitrovićem i saradnicima, na kojem će biti riječi o tekućim i planiranim projektima koji se tiču zaštite životne sredine, sa akcentom na komunalne poslove i planiranje prostora u Opštini. Kamermani i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, a nakon sastanka ministar i njegov domaćin daće izjave medijima.

Nakon sastanka (od 11.30 -12.15), ministar Gvozdenović će posjetiti lokaciju jalovišta Rudnika olova i cinka, gdje će biti predstavljene dosadašnje i preostale aktivnosti na njegovoj sanaciji. Tokom te posjete, ministar će takođe dati izjavu.

Od 12.30 13.45 sati, u sali Elektrodistribucije Mojkovac održaće se tribina na kojoj će učestvovati predsjednik Opštine Miladin Mitrović, zatim ministar Branimir Gvozdenović koji će govoriti o dosadašnjim i budućim razvojnim aktivnostima u Opštini, i predstavnici UNDP-a koji će predstaviti projekte koje realizuju u opštini Mojkovac.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?