Честитка за Дан општине Котор

Поводом 21. новембра, Дана општине Котор, упућујем срдачне честитке предсједнику Општине Владимиру Јокићу, предсједници Скупштине општине Маји Мршуљи и свим грађанкама и грађанима Котора.

Котор, јединствени бисер црногорског приморја и драгуљ свјетске културне баштине, одише духом у којем прошлост сусреће садашњост, стварајући мостове према будућности. Стога, овај празник представља прилику да с поносом погледамо у прошлост и заједно одамо почаст онима који су исписали херојску историју Котора, али да истовремено гледамо ка новим изазовима и могућностима које нам будућност доноси.

Кроз историју, Котор је увијек представљао симбол заједништва и разноврсности духовног и културног насљеђа. Данас, кроз очување културног блага, унапређење инфраструктуре и подршку локалним иницијативама, чините да Котор представља не само симбол љепоте, наслоњен на море и окружен импозантним зидинама, већ завриједи статус града који представља историјски, туристички, лучки, културни и трговачки центар Боке и Црне Горе.

Овом приликом желим да изразим захвалност сваком појединцу који је својом неуморном преданошћу развоју града и очувању природних љепота и културне баштине, допринио да Котор постане мјесто чије љепоте сви имамо част да будемо свједоци и савременици.

Својим досадашњим радом и високо постављеним циљевима, руководство је учврстило пут ка напретку Општине и свих њених грађана, доприносећи укупном развоју Црне Горе и њеном европском путу. Радујем се наставку успјешне сарадње између Владе и локалне самоуправе, увјерен да ће сваки успјех града бити одраз заједничког труда и пожртвовања.

Нека сваки корак који направите ка даљем развоју Општине буде успјешан за све грађанке и грађане Котора!

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?