Потпредсједник Бечић на свечаном пријему у крипти катедрале у Тополици поводом католичког Ускрса

Алекса Бечић, потпредсједник Владе Црне Горе, био је гост на свечаном пријему у крипти катедрале у Тополици поводом католичког Ускрса, на позив надбискупа барског монсињора Рока Ђонлешаја.

,,Дух Ускрса, празника који слави побједу живота над смрћу, даје нам снагу и подстицај да градимо суживот на земљи на темељима солидарности, саосјећања и спремности на жртву за све наше ближње, као најискренијем изразу љубави.

Вечерашње присуство представника свих вјероисповијести, јасан је показатељ да савремена Црна Гора истински врједнује мултивјерски и мултинационални склад, те да су сви њени грађани и грађанке свјесни да не можемо једни без других. Заједништво Црну Гору чини величанственом.

Само уз међусобно поштовање и очување мира можемо превазићи изазове са којима се сви подједнако суочавамо, показујући вјеру у коначну побједу добра'', поруке су замјеника премијера Алексе Бечића.

Пријему су присуствовали и митрополит црногорско-приморски Јоаникије, Муидин еф. Милаими, главни имам МИЗ Бар и Нина Офнер Бокан, предсједница Јеврејске заједнице Црне Горе.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?