Потпредсједник Владе за регионални развој мр Ервин Ибрахимовић обишао радове на ауто-путу

Објављено: 13.05.2022. 15:00 Аутор: Министарство капиталних инвестиција

Потпредсједник Владе за регионални развој мр Ервин Ибрахимовић је истакако да је мало пројеката који ће утицати на развој црногорске економије као што је изградња ауто-пута Бар-Бољаре. Ово је засигурно највећи инфраструктурни пројекат који ће снажно утицати на свеукупан развој црногорског друштва.

Од свих учесника на пројекту очекујем пуну посвећеност како би се створили предуслови да у љетњем периоду буде омогућена и његова комерцијална употреба, док ће акценат у мом мандату бити на стварању предуслова за наставак градње наредних дионица. Ово је сигуран пут ка западном систему вриједности и пут ка бољем животном стандарду свих грађана Црне Горе, истакао је потпредсједник Владе.

Реализацијом оваквог пројекта се стварају могућности да уз боље саобраћајно повезивање сјеверног региона сагледамо и могућности за отварање нових производних капацитета, а тиме и за отварање нових радних мјеста, како би се квалитет зивота становника сјеверног региона унаприједио.

Без обзира на политичка дешавања у земљи, без обзира на геополитичке промјене на глобалном нивоу, морамо да наставимо гдје смо стали, јос посвећеније и одлучније него раније, нагласио је Ибрахимовић.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?