Умрежавање партнера у оквиру ЕУ програма Хоризонт Европа, 14. децембар 2021. године

Привредна комора Црне Горе, Министарство просвјете, науке, културе и спорта Црне Горе и Министарство економског развоја Црне Горе 14. децембра 2021. године организују догађај  посвећен повезивању партнера у оквиру ЕУ програма за истраживање и иновације Хоризонт Европа (2021-2027): Horizon Europe Matchmaking Event – Црна Гора, путем онлине платформе.

Учесницима ће бити представљене могућности које нуди програм Хоризонт Европа, али и пружена могућност повезивања са осталим учесницима догађаја у циљу умрежавања и потенцијалног креирања партнерстава, те припреме заједничких пројеката у оквиру овог програма. 

Догађај умрежавања пружиће потенцијалним апликантима из Црне Горе прилику да се састану и разговарају о идејама за заједничке пројекте и креирање конзорцијума. Главни дио догађаја обухватиће online билатералне састанке са партнерима заинтересованим за исте теме у оквиру позива за 2022. годину.

Регистрација је отворена за заинтересоване стране које имају амбицију да учествују у пројектима сарадње у оквиру области које покрива програм Хоризонт Европа, укључујући универзитете и истраживачке институције, општине, јавну управу, невладине организације и компаније.

Линк путем којег можете исказати интересовање за учешће на овом догађају отворен је до 1. децембра.

Template профила о сарадњи (Cooperation Profile), који ћете uploadovati при регистрацији на платформу за заказивање 1:1 састанака можете преузети овдје: https://www.privrednakomora.me/projekti-aktuelnosti/cooperation-profile-template.

Након истека рока за регистрацију, учесници ће бити контактирани путем е-маила како би могли да заказују учешће на 1на1 састанцима са потенцијалним партнерима.

Документа

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?