Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Školsko takmičenje iz stručno teorijskih predmeta i praktične nastave u JU Škola za srednje i više stručno obrazovanje „Sergije Stanić“

Objavljeno: 02.03.2017. 20:40 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

JU Škola za srednje i više stručno obrazovanje „Sergije Stanić“ organizuje Školsko takmičenje iz stručno-teorijskih predmeta i praktične nastave, u subotu, 4.marta u periodu od 7 do 15 sati.

Takmičiće se 105 učenika u deset različitih disciplina (pripremanje koktela, serviranje vina, aranžiranje stola i pravljenje salveta, filiranje voća, pripremanje hladnog predjela, pripremanje jela od ribe, pripremanje poslastice, izrada biznis plana, kviz znanja iz turizma, faze klasicne prodaje).

Učenici će imati priliku da tog dana pokažu svoja umijeća, znanja i takmičarski duh. Kvalitet rada učenika će pratiti profesori i žiri koji će sačinjavati vrsni stručnjaci iz različitih oblasti (Đurdja Katić, potpredsjednica udruženja somelijera Srbije, predstavnik udruženja barmena, menadžeri hotela, šefovi kuhinja iz Podgorice i sa primorja, vrsni poslastičari i drugi). Nagrađeni će biti oni učenici koji zauzmu I,II i III mjesto.

Svečana dodjela nagrada biće organizovana u petak, 10.marta u školskom amfiteatru.

JU Škola za srednje i više stručno obrazovanje „Sergije Stanić“

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?