Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministri Nuhodžić, Radulović i Purišić u radnoj posjeti opštinama pogođenim zemljotresom

Objavljeno: 05.01.2018. 22:37 Autor: MUP; Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović boravili su danas u radnoj posjeti opštinama u Sjevernom regionu koje su pogođene zemljotresom. Na sastancima sa rukovodstvom opština Berane, Andrijevica, Gusinje, kao i Plav, gdje se ministrima Nuhodžiću i Raduloviću pridružio ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić, zajednički je konstatovano da je zemljotres pričinio materijalnu štetu, ali da za posljedicu nije imao ljudske žrtve ni povrijeđene.

Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
   
U ovom trenutku, kako je dogovoreno, od naročitog je značaja da opštinske komisije u što kraćem roku naprave procjenu nastale štete, i da se u skladu sa tim, u koodinaciji sa Vladinom Komisijom za procjenu šteta nastalih od elementarnih nepogoda, definišu najurgentniji slučajevi, kako bi Vlada najhitnije reagovala, poručio je ministar Nuhodžić.

Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Sagovornici su se složili da je neophodno da sve nadležne službe i institucije intenziviraju svoje aktivnosti, sa zadatkom da se što prije otklone posljedice koje je izazvao zemljotres.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?