Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министри Нухоџић, Радуловић и Пуришић у радној посјети општинама погођеним земљотресом


Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић и министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић боравили су данас у радној посјети општинама у Сјеверном региону које су погођене земљотресом. На састанцима са руководством општина Беране, Андријевица, Гусиње, као и Плав, гдје се министрима Нухоџићу и Радуловићу придружио министар рада и социјалног старања Кемал Пуришић, заједнички је констатовано да је земљотрес причинио материјалну штету, али да за посљедицу није имао људске жртве ни повријеђене.

Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
   
У овом тренутку, како је договорено, од нарочитог је значаја да општинске комисије у што краћем року направе процјену настале штете, и да се у складу са тим, у коодинацији са Владином Комисијом за процјену штета насталих од елементарних непогода, дефинишу најургентнији случајеви, како би Влада најхитније реаговала, поручио је министар Нухоџић.

Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Саговорници су се сложили да је неопходно да све надлежне службе и институције интензивирају своје активности, са задатком да се што прије отклоне посљедице које је изазвао земљотрес.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?