Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za konsultacije o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji

Objavljeno: 18.01.2018. 16:18 Autor: MJU

Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, broj 12/12), i člana 3 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG“, broj 7/12) Ministarstvo javne uprave, upućuje

JAVNI POZIV

građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, medijima, predstavnicima privrede i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost) da se uključe u postupak pripreme

Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji

i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu javne uprave na adresu: Podgorica, Rimski trg br. 45, ili na e-mail: senad.crnovrsanin@mju.gov.me.
Konsultacije zainteresovane javnosti o pripremi Nacrta zakona trajaće 20 dana od dana objavljivanja ovog poziva.
Konsultacijama se obezbjeđuje informisanje najšire javnosti o planiranim aktivnostima na pripremi zakona.
Ministarstvo javne uprave će sve prispjele inicijative, prijedloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja teksta Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?