Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за консултације о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији

Објављено: 18.01.2018. 16:18 Аутор: МЈУ

На основу члана 7 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, број 12/12), и члана 3 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ“, број 7/12) Министарство јавне управе, упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

грађанима, стручним и научним институцијама, државним органима, струковним удружењима, политичким странкама, невладиним организацијама, медијима, представницима привреде и другим заинтересованим органима, организацијама, удружењима и појединцима (заинтересована јавност) да се укључе у поступак припреме

Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији

и доставе своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику Министарству јавне управе на адресу: Подгорица, Римски трг бр. 45, или на е-маил: сенад.црноврсанин@мју.гов.ме.
Консултације заинтересоване јавности о припреми Нацрта закона трајаће 20 дана од дана објављивања овог позива.
Консултацијама се обезбјеђује информисање најшире јавности о планираним активностима на припреми закона.
Министарство јавне управе ће све приспјеле иницијативе, приједлоге, сугестије и коментаре размотрити и узети у обзир приликом сачињавања текста Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?