Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Uručene donacije porodicama preminulih službenika sektora bezbjednosti

Objavljeno: 23.01.2018. 20:52 Autor: MUP

Predstavnici Internacionalne policijske asocijacije Sekcija Crna Gora danas su, u Svečanoj sali Ministarstva unutrašnjih poslova, uručili donacije djeci preminulih službenika MUP-a, Agencije za nacionalnu bezbjednost, Policijske akademije i Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, prikupljene kroz donatorsko veče pod nazivom ,,Nijesu zaboravljeni”.

Ispred Ministarstva unutrašnjih poslova prisutnima se obratio državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Dragan Pejanović ističući da je ovo prilika da se prisjetimo preminulih kolega i njihovog časnog rada i iskazao veliko poštovanje i zahvalnost za doprinos koji su dali službi i državi, zbog toga neće biti zaboravljeni, ne samo oni već i njihova djeca i porodice. Takođe se zahvalio IPA Sekciji na ovom projektu i istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova sa svojim partnerima nastaviti da sprovodi aktivnosti koje imaju humanu dimenziju i afirmišu najdublje ljudske vrijednosti.

Biljana Dulović, generalna sekretarka ove asocijacije je istakla da je za pet godina rada IPA Sekcije realizovano niz aktivnosti u cilju profesionalnog osnaživanja policijskih službenika i promocije policijskog posla, a da posebnu pažnju posvećuju aktivnostima humanitarnog karaktera.

Prisutnima su se takođe obratili i Sead Frljučkić, glavni policijski inspektor u Upravi policije, Sanja Raičević, predstavnica ANB-a i Branko Nicović, predstavnik Sindikata ZIKS-a i istakli da su organi koje predstavljaju uvijek spremni da pruže punu podršku porodicama bivših kolega.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?