Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Уручене донације породицама преминулих службеника сектора безбједности

Објављено: 23.01.2018. 20:52 Аутор: МУП

Представници Интернационалне полицијске асоцијације Секција Црна Гора данас су, у Свечаној сали Министарства унутрашњих послова, уручили донације дјеци преминулих службеника МУП-а, Агенције за националну безбједност, Полицијске академије и Завода за извршење кривичних санкција, прикупљене кроз донаторско вече под називом ,,Нијесу заборављени”.

Испред Министарства унутрашњих послова присутнима се обратио државни секретар Министарства унутрашњих послова Драган Пејановић истичући да је ово прилика да се присјетимо преминулих колега и њиховог часног рада и исказао велико поштовање и захвалност за допринос који су дали служби и држави, због тога неће бити заборављени, не само они већ и њихова дјеца и породице. Такође се захвалио ИПА Секцији на овом пројекту и истакао да ће Министарство унутрашњих послова са својим партнерима наставити да спроводи активности које имају хуману димензију и афирмишу најдубље људске вриједности.

Биљана Дуловић, генерална секретарка ове асоцијације је истакла да је за пет година рада ИПА Секције реализовано низ активности у циљу професионалног оснаживања полицијских службеника и промоције полицијског посла, а да посебну пажњу посвећују активностима хуманитарног карактера.

Присутнима су се такође обратили и Сеад Фрључкић, главни полицијски инспектор у Управи полиције, Сања Раичевић, представница АНБ-а и Бранко Ницовић, представник Синдиката ЗИКС-а и истакли да су органи које представљају увијек спремни да пруже пуну подршку породицама бивших колега.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?