Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Kontrolisano 13 bezbjednosno interesantnih lica; pronađen kokain

Objavljeno: 24.01.2018. 15:46 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, postupajući po planskim, preventivnim aktivnostima, sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, izvršili raciju u ugostiteljskom objektu “KUD Njegoš“ u ulici Njegoševoj.
Naime, službenici OB Cetinje su u ugostiteljskom objektu „KUD Njegoš“ kontrolisali R.M. (34) iz Podgorice. Prilikom pregleda R.M. pronađen je pvc zamotuljak, koji je on pokušao da odbaci, sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.
Protiv R.M. će biti podnijeta odgovarajuća prekršajana prijava iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga u redovnoj proceduri.
Postupajući po planskim, preventivnim aktivnostima službenici OB Cetinje izvršili su pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kojom prilikom je kontrolisano ukupno 13 bezbjednosno interesantnih lica.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?