Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Контролисано 13 безбједносно интересантних лица; пронађен кокаин

Објављено: 24.01.2018. 15:46 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, поступајући по планским, превентивним активностима, са акцентом на контролу безбједносно интересантних лица, извршили рацију у угоститељском објекту “КУД Његош“ у улици Његошевој.
Наиме, службеници ОБ Цетиње су у угоститељском објекту „КУД Његош“ контролисали Р.М. (34) из Подгорице. Приликом прегледа Р.М. пронађен је пвц замотуљак, који је он покушао да одбаци, са садржајем бијеле прашкасте материје за коју се сумња да је опојна дрога кокаин.
О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.
Против Р.М. ће бити поднијета одговарајућа прекршајана пријава из Закона о спрјечавању злоупотребе дрога у редовној процедури.
Поступајући по планским, превентивним активностима службеници ОБ Цетиње извршили су појачану контролу безбједносно интересантних лица на територији Општине Цетиње, којом приликом је контролисано укупно 13 безбједносно интересантних лица.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?