Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Danas u 13,00h pres konferencija povodom lišavanja slobode lica osumnjičenog za teško ubistvo Danijela Mandića

Objavljeno: 26.01.2018. 17:15 Autor: UP
Obavještavamo Vas da će se danas, u petak, 26. januara 2018. godine, u 13,00 časova, u pres sali u objektu Centra bezbjednosti Podgorica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (nova zgrada, I sprat), na adresi Bulevar Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, održati pres konferencija povodom lišavanja slobode lica osumnjičenog za teško ubistvo počinjeno na štetu Danijela Mandića izvršenog 20/21.12.2017. godine u Beranama.

Na pres konferenciji će govoriti rukovodilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju Rifat Hadrović, rukovodilac Odsjeka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Saša Rakočević, rukovodilac Grupe za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata u Odsjeku za suzbijanje opšteg kriminaliteta Aleksandar Bošković i načelnik Centra bezbjednosti Berane Velimir Furtula. Pres konferenciji će prisustvovati rukovodilac Forenzičkog centra Uprave policije Zoran Tomčić.

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?