Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Данас у 13,00х прес конференција поводом лишавања слободе лица осумњиченог за тешко убиство Данијела Мандића

Објављено: 26.01.2018. 17:15 Аутор: УП
Обавјештавамо Вас да ће се данас, у петак, 26. јануара 2018. године, у 13,00 часова, у прес сали у објекту Центра безбједности Подгорица Управе полиције Министарства унутрашњих послова (нова зграда, И спрат), на адреси Булевар Светог Петра Цетињског у Подгорици, одржати прес конференција поводом лишавања слободе лица осумњиченог за тешко убиство почињено на штету Данијела Мандића извршеног 20/21.12.2017. године у Беранама.

На прес конференцији ће говорити руководилац Вишег државног тужилаштва у Бијелом Пољу Рифат Хадровић, руководилац Одсјека за сузбијање општег криминалитета Саша Ракочевић, руководилац Групе за сузбијање крвних и сексуалних деликата у Одсјеку за сузбијање општег криминалитета Александар Бошковић и начелник Центра безбједности Беране Велимир Фуртула. Прес конференцији ће присуствовати руководилац Форензичког центра Управе полиције Зоран Томчић.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?