Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Krivična prijava protiv osumnjičenog za KD teška tjelesna povreda

Objavljeno: 30.01.2018. 20:03 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, podnijeli krivičnu prijavu protiv R.V. (42) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Naime, službenici CB Podgorice su, 29.01.2018. godine, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv R.V. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu Z.R. (42) iz Podgorice. R.V. je kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio 15.01.2018. godine, oko 14,30 časova, na način što je spriječio Z.R. da svojim vozilom marke „Audi“ izađe sa parking prostora u ulici Oktobarske revolucije, tako što je svoje vozilo marke „ VW Passat“ parkirao neposredno iza vozila R.V. Nakon što su obojica izašli iz svojih vozila započeli su prvo verbalni a zatim, kako se sumnja, i fizički sukob kojom prilikom je V.R. stisnutim pesnicama zadao nekoliko udaraca u predjelu glave Z.R, nanoseći mu povrede.

U Urgentnom bloku Kliničkog centra Crne Gore Z.R. su konstatovane teške tjelesne povrede u vidu potresa mozga. R.V. je takođe pristupio u prostorije Urgentnog bloka gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?