Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Кривична пријава против осумњиченог за КД тешка тјелесна повреда

Објављено: 30.01.2018. 20:03 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су јуче, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, поднијели кривичну пријаву против Р.В. (42) из Подгорице због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка тјелесна повреда.

Наиме, службеници ЦБ Подгорице су, 29.01.2018. године, државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Подгорици поднијели кривичну пријаву против Р.В. због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка тјелесна повреда на штету З.Р. (42) из Подгорице. Р.В. је како се сумња, ово кривично дјело починио 15.01.2018. године, око 14,30 часова, на начин што је спријечио З.Р. да својим возилом марке „Ауди“ изађе са паркинг простора у улици Октобарске револуције, тако што је своје возило марке „ ВW Пассат“ паркирао непосредно иза возила Р.В. Након што су обојица изашли из својих возила започели су прво вербални а затим, како се сумња, и физички сукоб којом приликом је В.Р. стиснутим песницама задао неколико удараца у предјелу главе З.Р, наносећи му повреде.

У Ургентном блоку Клиничког центра Црне Горе З.Р. су констатоване тешке тјелесне повреде у виду потреса мозга. Р.В. је такође приступио у просторије Ургентног блока гдје су му констатоване лаке тјелесне повреде.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?