Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: U četiri lokala u Cetinju služen alkohol maloljetnicima; odgovornim licima izrečene novčane kazne

Objavljeno: 30.01.2018. 20:17 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su u saradnji sa službenicima Uprave za inspekcijske poslove – Odsjeka za turističku inspekciju, postupajući po planskim aktivnostima u cilju sprečavanja nedozvoljenog točenja alkoholnih pića u ugostiteljskim objektima maloljetnim licima, izvršili obilazak šest ugostiteljskih objekata i tom prilikom registrovali nepravilnosti u četiri ugostiteljska objekta.

Naime, službenci OB Cetinje i turistički inspektori su, 26.01.2018 godine u vremenskom intervalu od 21,00 do 23,45 časova, izvršili obilazak šest ugostiteljskih objekata. Nepravilnosti su registrovane u ugostiteljskim objektima „KUD Njegoš”, „Krigla”, „Ka Doma” i „Iris”.

Ugostiteljski objekat „KUD Njegoš” u ulici Njegoševoj, u vlasništvu M.D. iz Cetinja, je zapečaćen a odgovorno lice u pravnom licu je novčano kažnjeno prekršajnim nalogom u iznosu od 2200 eura. Ugostiteljskom objektu „Iris”, u ulici Njegoševoj, u vlasništvu A.Ć. iz Cetinja, izdat je prekršajni nalog u iznosu od 2200 eura, dok su ugostiteljski objekti „Krigla“, u vlasništvu J.V. iz Cetinja, i „Ka Doma“, u vlasništvu L.Z. iz Cetinja, kažnjeni sa novčanim kaznama u iznosu od po 200 eura.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?