Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: У четири локала у Цетињу служен алкохол малољетницима; одговорним лицима изречене новчане казне

Објављено: 30.01.2018. 20:17 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су у сарадњи са службеницима Управе за инспекцијске послове – Одсјека за туристичку инспекцију, поступајући по планским активностима у циљу спречавања недозвољеног точења алкохолних пића у угоститељским објектима малољетним лицима, извршили обилазак шест угоститељских објеката и том приликом регистровали неправилности у четири угоститељска објекта.

Наиме, службенци ОБ Цетиње и туристички инспектори су, 26.01.2018 године у временском интервалу од 21,00 до 23,45 часова, извршили обилазак шест угоститељских објеката. Неправилности су регистроване у угоститељским објектима „КУД Његош”, „Кригла”, „Ка Дома” и „Ирис”.

Угоститељски објекат „КУД Његош” у улици Његошевој, у власништву М.Д. из Цетиња, је запечаћен а одговорно лице у правном лицу је новчано кажњено прекршајним налогом у износу од 2200 еура. Угоститељском објекту „Ирис”, у улици Његошевој, у власништву А.Ћ. из Цетиња, издат је прекршајни налог у износу од 2200 еура, док су угоститељски објекти „Кригла“, у власништву Ј.В. из Цетиња, и „Ка Дома“, у власништву Л.З. из Цетиња, кажњени са новчаним казнама у износу од по 200 еура.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?