Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

JAVNI POZIV NVO za predlaganje predstavnikaza članove komisija za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa NVO u 2018. godini u oblasti institucionalnog i vaninstitucionalnog obrazovanja

Objavljeno: 05.02.2018. 20:27 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

U skladu sa Uredbom o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG“, broj 7/12) i Odlukom o utvrđivanju prioritetnih oblasti od javnog interesa i visine sredstava za finansiranje projekata i programa NVO u 2018. godini („Službeni list CG“, broj 83/17), a u vezi sa članom 32b Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nevladinim organizacijama („Službeni list CG“, broj 37/17), Ministarstvo prosvjete objavljuje JAVNI POZIV nevladinim organizacijama za predlaganje 3 predstavnika/ce za članove/ce komisija za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018. godini u oblasti institucionalnog i vaninstitucionalnog obrazovanja.

JAVNI POZIV možete preuzeti OVDJE.

Obrazac možete preuzeti OVDJE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?