Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЈАВНИ ПОЗИВ НВО за предлагање представниказа чланове комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма НВО у 2018. години у области институционалног и ванинституционалног образовања

Објављено: 05.02.2018. 20:27 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

У складу са Уредбом о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ“, број 7/12) и Одлуком о утврђивању приоритетних области од јавног интереса и висине средстава за финансирање пројеката и програма НВО у 2018. години („Службени лист ЦГ“, број 83/17), а у вези са чланом 32б Закона о измјенама и допунама Закона о невладиним организацијама („Службени лист ЦГ“, број 37/17), Министарство просвјете објављује ЈАВНИ ПОЗИВ невладиним организацијама за предлагање 3 представника/це за чланове/це комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2018. години у области институционалног и ванинституционалног образовања.

ЈАВНИ ПОЗИВ можете преузети ОВДЈЕ.

Образац можете преузети ОВДЈЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?