Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Kontrolisano 35 bezbjednosno interesantnih lica

Objavljeno: 14.03.2018. 19:40 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Cetinja, kontrolilsali 35 lica.

Name, službenici OB Cetinje su, 13.03.2018. godine, postupajući po operativnim saznanjima, kontolisali pmv marke „Renault Twingo“ podgoričih registarsih oznaka, kojom prilikom su bezbjednosno interesantna lica R.N. (25) i J.M. (30) oba iz Cetinja, odbacila dva zamotuljka sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se nakon izvršenih vještačenja izjasniti o kvalifikacijhi djela.

Takođe, policijski službenici su privremeno oduzeli jedno putničko motorno vozilo od bezbjednosno interesantnog lica.

Službenici OB Cetinje su, vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kontrolisali ukupno 35 i sankcionisali devet bezbjednosno interesantnih lica.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?