Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Контролисано 35 безбједносно интересантних лица

Објављено: 14.03.2018. 19:40 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући појачану контролу безбједносно интересантних лица на територији Цетиња, контролилсали 35 лица.

Наме, службеници ОБ Цетиње су, 13.03.2018. године, поступајући по оперативним сазнањима, контолисали пмв марке „Ренаулт Тwинго“ подгоричих регистарсих ознака, којом приликом су безбједносно интересантна лица Р.Н. (25) и Ј.М. (30) оба из Цетиња, одбацила два замотуљка са садржајем прашкасте материје бијеле боје за коју се сумња да је опојна дрога кокаин.

Пронађена опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који ће се након извршених вјештачења изјаснити о квалификацијхи дјела.

Такође, полицијски службеници су привремено одузели једно путничко моторно возило од безбједносно интересантног лица.

Службеници ОБ Цетиње су, вршећи појачану контролу безбједносно интересантних лица на територији Општине Цетиње, контролисали укупно 35 и санкционисали девет безбједносно интересантних лица.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?