Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Pronađena i oduzeta marihuana

Objavljeno: 15.03.2018. 19:11 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednsoti Cetinje su danas, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli oko 17 grama marihuane.

Naime, službenici OB Cetinje su, 15.03.2018. godine, postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istargu Osnovnog suda u Cetinju izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi V.K. (19) iz Cetinja. Tom prilikom policijski službenici su pronaši dva zamotuljka sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 4,4 grama.

Preteresom putničkog motornog vozila marke „Renault Modus“ cetinjskih registarskih oznaka koje koristi V.M. (30) iz Cetinja, policijski službenici su pronašli veći zamotuljak sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 12,5 grama.

Pronađena i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?