Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Пронађена и одузета марихуана

Објављено: 15.03.2018. 19:11 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједнсоти Цетиње су данас, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, пронашли око 17 грама марихуане.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су, 15.03.2018. године, поступајући по претходно прибављеној наредби судије за истаргу Основног суда у Цетињу извршили претрес стана и других просторија које користи В.К. (19) из Цетиња. Том приликом полицијски службеници су пронаши два замотуљка са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине 4,4 грама.

Претересом путничког моторног возила марке „Ренаулт Модус“ цетињских регистарских ознака које користи В.М. (30) из Цетиња, полицијски службеници су пронашли већи замотуљак са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине 12,5 грама.

Пронађена и одузета опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који ће се након вјештачења изјаснити о квалификацији дјела.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?